Sistemi i ujit pijshëm: Fitaqua RO-7

RO-7 sistemi i filtrimit molekular me 7 faza te filtrimit

Description

Fitaqua

  • Brand i certifikuar nga Bashkimi Europian
  • BPA Free- Karboni aktiv nga arra e kokosit.
  • Sistemi siguron ujë të pijshëm  të shëndetshëm për ju dhe familjen tuaj.  Instalimi i sistemit behet ne kuzhinë, poshte lavamanit.
  • Fishekët janë të vendosura në trupa me mbyllje të dyfishtë, falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara.
  • Sistemet prodhohen në Poloni dhe i nënshtrohen një kontrolli të plotë të cilësisë në çdo fazë të prodhimit. Certifikuar nga Instituti Polak I Higjenës.

Ndërrimi i fishekëve:

  • Parafiltrat cdo  3-6 muaj
  • Filtrat cdo 1 vite
  • Membrana cdo 2-3 vjet
  • Seti përfshin: Çezëm dhe depozitë
  • Specifikimet:

 

Fitaqua
                RO7
Fazat e filtrimit
              7  faza
Temperatura e ujit:
2 ÷ 38º C
Presioni i ujit të papërpunuar
2,8 ÷ 6,0 bar
Lloji i fishekëve
AC-PP-10-5, AC-SC-10, AC-GAC-10, IL-GAC-AC, AC-IL-MIN, AC-IL-BIO

 

Rrjedhja maksimale e ujit
120 L/dite
Përmasat
36 x 15 x 43,5 mm
en_USEnglish