Rondomat Duo 3, 6 ,10

Description

Sisteme Duplex me dy kolona me resine te cilat bejne te mundur zbutjen e ujit, duke hequr gelqeren qe shkaktojne fortesine ne uje. Sistemi Instalohet  direkt ne fillim te rrjetit. Sistemet Randomat kane kokë kontrolli inteligjente elektronike si dhe pajisje kontrolluese me lidhje ZLT. Vendosje individuale e fortësisë së ujit të papërpunuar me shtypjen e një butoni,  pa sistem shtesë ose tub.  Rigjenerimi përfundon pak para ciklit të ndërrimit.  Sistem i integruar i mbrojtjes nga bakteret. Rigjenerim i shkurtër dhe i shpejtë, konsumi ekonomik I kripesi qe varet nga sasia e ujit te konsumuar. Zbutesat funksionojne me kripe. Uji me kripe ben c‘jonizimin e rezines dhe bashke me  elementet e fortesise derdhet ne tubin e shkarkimit.  Pas kesaj sistemi eshte gati per te filluar serish procesin e zbutjes se ujit.

Zbutes BWT
Duo 3
Lidhja
32 DN (1 ¼”)
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar
3 m³/h
Presioni operues
2.5 – 8 bar
Kerkesa per energji
230 V
Permasat (H x W x D)
1400x 1200 x 900 mm
Konsumi I kripes
3.4 kg/rigjenerim

 

 

Zbutes BWT
Duo 6
Lidhja
2
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar
6 m³/h
Presioni operues
2.5 – 8 bar
Kerkesa per energji
230 V
Permasat (H x W x D)
1550 x 1900 x  1200 mm
Konsumi I kripes
8.0 kg  kg/rigjenerim

 

 

Zbutes BWT
Duo 10
Lidhja
2
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar
10 m³/h
Presioni operues
2.5 – 8 bar
Kerkesa per energji
230 V
Permasat (H x W x D)
1550 x 2050 x  1200 mm
Konsumi I kripes
12.5 kg/rigjenerim
en_USEnglish