Rondomat Duo – DVGW Type 6

Description

Zbutës me njësi qe varet nga sasia e ujit. Ujë i zbutur me gjenerator të ciklit të shkurtër me kokë kontrolli inteligjente elektronike si dhe pajisje kontrolluese me lidhje ZLT. Vendosje individuale e fortësisë së ujit të papërpunuar me shtypjen e një butoni, pa sistem shtesë ose tub. Rigjenerimi përfundon pak para ciklit të ndërrimit. Ze dukshëm pak hapësirë, sistem i integruar i mbrojtjes nga bakteret. Rigjenerim i shkurtër dhe i shpejtë, konsumi optimal i kripës dhe ujit të rrjedhshëm – i pavarur nga presioni i ujit.

Permbant: Njejësia e plotë, pajisjen e provës te ngurtësisë.

 

Specifikimet teknike: Rondomat Duo – DVGW

 

 

 

Rondomat Duo
Type 6
Lidhja
2”
Kapaciteti Nominal
2×125 m3 x °d
Kapaciteti I trajtimit të ujit
6 m3/h
Përmasat (H x W x D)
1650 x 1900 x 1200 mm
Konsumi i kripës për rigjenerim
8 kg

Presioni nominal 10 bar

Presioni i funksionimit 2.5 – 8.0 bar

Presionj i rrjedhes  min. 2.5 bar

Lidhja e rrjetit 230 V / 50 – 60 Hz Klasa e sigurisë IP 54

Temperatura e ujit / ambientit, max. 25/30 ° C për DVGW; 30/40 ° C për industrinë.

en_USEnglish