Rubinet për kuzhinë

Description

Rubinet double i kromuar me valvul moderne qeramike e cila mundëson marrjen e ujit nga  dy burime të ndryshme. Përdoret zakonisht me filtrat mineral ( zgjedhje e ujit, me minerale ose jo, varet si e preferoni). Montohet siper  lavamanit.

Përparësitë:

– Dizajn modern

– Performancë e shkëlqyer dhe estetike

– Instalimi i thjeshtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rubinet për kuzhinë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish