Rubinet për kuzhinë

Description

Rubinet i dizenjuar për sistemet RO ( reverse osmosis) të montuar nën lavaman. Rubineti mund të instalohet në ambjente të ndryshme, kryesisht tek kuzhina.

Përparësitë:

– Dizajn modern

– Performancë e shkëlqyer dhe estetike

– Instalimi i thjeshtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rubinet për kuzhinë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish