Rubinet per kuzhine

Description

Rubinet me tre dalje per kuzhine, dy dalje  nga uji i rrjetit i ftohte dhe i ngrohte, gjithashtu nje dalje nga uji i filtruar i sistemi.

Montohet në kuzhinë sipër lavamanit.

Përparësitë:

– Dizajn dhe cilesi e larte moderne

– Performancë e shkëlqyer dhe estetike

– Instalimi i thjeshtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rubinet per kuzhine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish