Rubinet qeramike – Double

Description

 

Rubinet Duoble i kromuar me valvul moderne qeramike e cila mundeson marrjen e ujit nga  dy burime te ndryshme. Përdoret zakonisht me filtrat mineral ( zgjedhje e ujit, me minerale ose jo, varet si e preferoni). Montohet në lavaman. Rubineta shtesë mund të instalohet në ambjente ose kate të tjera (katin e dytë, etj) zgjidhje e përsosur për shtëpitë me shumë pjestarë.

Përparësitë:

– dizajn modern

– performancë e shkëlqyeshme dhe estetike

– instalimi i thjeshtë

– valvula moderne me kokë qeramike

 

en_USEnglish