Rubinet qeramike – lloji F

Description

Rubinet i kromuar me valvul moderne që përdoret në sistemet RO ( reverse osmosis) të montuar nën lavaman. Rubineta shtesë mund të instalohet në ambjente ose kate të tjera (katin e dytë, etj) zgjidhje e përsosur për shtëpitë me shumë pjestarë.

Përparësitë:

– dizajn modern

– dizajn ergonomik

– performance e shkëlqyeshme dhe estetike

– instalimi i thjeshtë

– valvula moderne me kokë qeramike

– 5 vjet garanci

en_USEnglish