SHISHE STYLE

Kategori: , Product ID: 53280

Description

Shishe Style : sinjali i mikpritjes perfekte

Style është nje shishe qelqi “e prodhuar në Itali” me dizajn unik

Me 750ml kapacitet, ajo ka një kapak mbyllës dhe mund të ruhet në kuti druri projektuar posaçërisht për të.

Opsionale:

E disponueshme edhe me logo të personalizuar ose pa printime.

en_USEnglish