Zbutesi Mikro [AS-B-K-MIC]

Category: Product ID: 53088

Description

Zbutesi kompakt mikro, ben te mundur pastrimin e te gjithe sistemit te ujit  te shtepise dhe pajisjeve elektroshtepiake nga gelqeria .Zbut ujin  ( qe permban kalcium dhe magnez), i cili ndikon direkt  ne jetegjatesine  dhe performancen e pajisjeve shtepiakeve dhe konsumit te energjise. Per shkak te madhesise kompakte   dhe dimensioneve te vogla, ‘Softener Compact Micro’ mund te instalohet ne vende  te mbyllura pa zene shume vende.

Lloji
Mikro
Tipi i kabinetit
Kompakt
Kapaciteti i depozites se brendshme (liter)
7,6
Dimensionet e depozites se brendeshme diametri / lartësia (cm)
17×33
Volumi i rezines  (litra)
4
Permasat e zbutesit (cm)
20/39/50
Vëllimi i rezervuarit të kripës (kg)
6
Furnizimi i energjise
220-240 V/ 50-60Hz
Tensioni
12V (1000 mA)
Fuqia (W)
5 W
Temperatura e punës (C)
4-38
Presioni i punes  (bar)
2,0 – 6,0
Konsumimi mesatar i kripes per rigjenerim (kg)
1,0
Regjenerimi
Kohe-Volum
Kapaciteti maksimal
(m3/h) 0,3
en_USEnglish