Filtër i dyfishtë uji UPS2

SKU: dt-070 Kategori: , Product ID: 53096

Description

Filtri i dyfishtë UPS2 është jashtëzakonisht i thjeshtë për tu instaluar. Përshtatet në mënyrë të përkryer me dizajnin e shtëpisë tuaj. Përmirëson shijen dhe erën e ujit duke reduktuar klorin dhe komponimet e tjera organike. Për shkak të dizajnit fleksibël, ju mund t’i vendosni kudo filtrat tuaj që do të përmirësojnë cilësine e ujit.

Ai përbëhet nga dy mbajtes dhe dy fishekë:

Fisheku i Sedimentit (fije ose qeleshe) – largon rërën,baltën, ndryshkun, polenin,

mikroorganizmat

–  Karboni aktiv (grimcuar ose bllok) – largon klorin dhe përmirëson shijen, erën si dhe ngjyrën e ujit.

en_USEnglish