Filtra uji UPS3

SKU: dt-101 Kategori: , Product ID: 53100

Description

Filtri i trefishtë UPS3 është jashtëzakonisht i thjeshtë për t’u instaluar, dizajni ekonomik përshtatet në mënyrë të përkryer me dizajnin  në shtëpin tuaj. Përmirëson shijen dhe erën e ujit, duke reduktuar klorin dhe komponimet e tjera organike. Falë një dizajni shumë fleksibël, mund ta vendosni atë kudo dhe të përmirsoni cilësinë e ujit në shtëpinë tuaj.

Ai përbëhet nga tre mbajtëse dhe 3 fishekë::

  • Fisheku i Sedimentit (fije ose e bluar), 5 mikronë largon grimcat mekanike deri në 5 mikronë (rërë, baltë, ndryshk)
  • Fisheku i Sedimentit (fije ose i shkrirë), 1 mikron – largon grimcat mekanike deri në 1 mikron
  • Fishek i aktiv i  karbonit (i grimcuar ose bllok) – heq klorin dhe përmirëson shijen, aromën dhe ngjyrën e ujit.
en_USEnglish