Woda-Pure Clear Mineralizer M

Kategori: , Product ID: 53696

Description

Njësi e vetme – Pasurimi me mineral magnezi qe lidhet ne hyrjen e rrjetit te ujit te pijeshem.

  • Pasuron ujin me mineralin e magnezit – për çajin më të mirë dhe kafe plotësisht aromatike duke siguruar mrekulline e ujit të pijshëm për konsumin e përditshëm.

Eleminon:

  • Kalciumin( fortesine) duke  parandaluar depozitimet e gelqeres në makinerite me ujë të ftohtë/ngrohte
  • Pjesët organike dhe substancat që janë përgjegjëse për shijen dhe erën e keqe (P.sh. klor).

Kapaciteti deri në:

-Clear V  2,500 l

-Clear M 3,800 l

-Clear XL 6,100 l

en_USEnglish