Çelës për ndërrimin e fishekëve

Çelës për ndërrimin e fishekëve

SKU: dt-043 Categories: , , Product ID: 53097

Description

Çelësi përdoret kur zëvendësoni fishekët e filtrimit . Tërhiqeni dhe rrotullojeni fortë për të hequr enën  në të cilat janë instaluar fishekët. Çelësat janë bërë prej plastike të qëndrueshme. .