Sisteme Uji të pijshëm

Sisteme uji të pijshëm për shtëpitë dhe apartamentet tuaja

Kthejeni ujin e rubinetit  tuaj ne uje te paster dhe te pasuruar me mineral magnezi. Per shijen me te mire ne filxhanin dhe ne goten tuaj. Sitemet  e ujit  te pijshem Water Boutique  funksionojne ne menyre te perkryer per te siguruar se uji qe perdorni per te pire  ne shtepine tuaj te jete me cilesine me te larte dhe i shendetshem.  Substanca te tilla si: kalciumi i tepert, metalet e renda si plumbi, bakeri dhe klori qe prishin shijen dhe aromen e ujit do te eleminohen. Partneri yne BWT – BEST WATER TECHNOLOGY zoteron i vetem ne bote patenten e teknologjise per pasurimin e ujit me mineral magnezi, i cili nuk i jep vetem nje shije te mrrekullueshme ujit, por e ben ate te shendetshem per te gjithe trupin tuaj.

Lër një koment

en_USEnglish