Shërbime të filtrimit të ujit për ushqim

Filtrat më të mirë gjermanë për ushqimin tuaj

Sherbimi i pijeve dhe ushqimit u referohet Restoranteve dhe Bizneseve te Mikpritjes ( Hotelerise) HORECA i cili perfshin trajtimin e ujit per Ekspresin e Kafese, Dispensera Pijesh Feskuese, Gatim, Makineri Akull etj. Ne shume qytete dhe fshatra  te vendit uji permban  sasi te konsiderueshme te mineraleve ngurtesues – kalcium dhe magnez. Keta minerale te ashper shkaktojne probleme me shijen, cilesine e ushqimit dhe pijeve. Per me teper, kimikatet e zakonshme si klori i  japin shije dhe ere te padeshirueshme ujit.

Lër një koment

en_USEnglish