what we offer

01

Water Boutique ofron zgjidhjen me te mire trajtimin e ujit ne shtepine tuaj, apartament ose vila.

02

Te mposhtesh  fortesine e  ujit nuk eshte nje sfide  kaq e veshtire. Perfitimet jane thjesht te mahnitshme.

03

Kthejeni ujin e rubinetit  tuaj ne uje te paster dhe te pasuruar me mineral magnezi. Per shijen me te mire

04

Water Boutique ofron testime falas per ujin e shtepise, viles ose apartamentit tuaj. Mjafton te kontaktoni me zyren tone

05

Sherbimi i pijeve dhe ushqimit u referohet Restoranteve dhe Bizneseve te Mikpritjes ( Hotelerise) HORECA i cili perfshin trajtimin e ujit per Ekspresin e Kafese,

en_USEnglish